Suveränt fin Sporthall – men….

nyheter

2017-09-28 Det är snart invigning av den nybyggda sporthallen i Strömsund. Men... nu informeras vi om att det är vattenläckor lite var stans i hallen. Den som visar runt pekar på hur läckor upptäckts men ingen vet orsaken.

När hallen blir ”vattentät” så kan vi i Strömsunds kommun visa på en toppmodern, stor och anpassad hall för allehanda bollspel. Stora ytor och högt i tak. Fina läktare där alla kan följa ett spel. Suveränt vacker hall som är som klippt och skuren för både spelare och åskådare. Men tyvärr så uppger man på plats att det är lite bekymmersamt eftersom det uppstått vattenläckage på några ställen i hallen.

Dörrlisten vid en av dörrarna är fuktig, en av pelarna fick anmärkning vid en besiktning eftersom den var fuktskadad. På ett annat ställe har man gjort hål i golvet och försöker torka bort den fukt som finns. Tyvärr är det ingen som vet hur läckorna uppstått. Vi får eventuellt återkomma med ett svar från Attacus som stått för byggnationen, eller ansvarig på Strömsunds kommun.

Men bortsett från de påkomna problemen så är det fantastiskt att det äntligen blev en riktig Sporthall i Strömsund.

affarsnyttnorr