Stulen 4-hjuling – och vansinnesfärd

nyheter

2018-09-6 Tidigt i morse var det några personer som stal en 4-hjuling i en by norr om Strömsund. Sedan ska de ha färdats mot Harrsjön - Norråker. Folk har försökt stoppa färden och en person blev påkörd. Ännu på eftermiddagen har Polisen inte hittat förövarna.

Under morgonen stals en röd fyrhjuling norr om Strömsund. Två personer misstänks för stölden och en person ska ha blivit påkörd i samband med att han försökt stoppa dem. Personen som blev påkörd uppges inte ha blivit skadad.

De misstänkta sågs lämna platsen och köra norrut. Vittnen har hört av sig under morgonen efter att ha sett fyrhjulingens framfart, bland annat i riktning mot Svanabyn (Dorotea, Västerbotten).

I nuläget oklart var personerna befinner sig. En av dem uppges ha burit en orange tröja. Om man gjort några iakttagelser, kontakta polisen på telefonnummer 11414. Vid pågående iakttagelse, ring 112.

Detta meddelande kommer från Polisen.

 

Älgjägare såg ekipaget

Ekipaget med två personer utan hjälm passerade tidigt på morgonen älgjägare efter Harrsjövägen. De körde väldigt fort. Senare under dagen skall de ha varit synliga i närheten av Svanabyn, Polisen har varit dem på spåren men i skrivande stund har de inte kunnat hittas.

affarsnyttnorr