Privat arkivbild. Bred uppslutning vid tidigare träff om Folkets Hus framtid. 
Foto: Anna-Lena Jonsson

Privat arkivbild. Bred uppslutning vid tidigare träff om Folkets Hus framtid. Foto: Anna-Lena Jonsson

Stormöte om FH i Hoting måndag den 15 april

nyheter

2019-04-14 Vi gjorde det! Sedan den 1:a april är det den ekonomiska föreningen som äger fastigheten där Folkets hus finns! Det uppger ICA handlaren Anna-Lena Jonsson en av initiativtagarna för ett framtida Folkets hus i Hoting. På måndag är det dags för nästa stormöte.

Det är nu arbetet börjar! Det är dags för nästa steg och då vill vi bjuda in er att delta och rapportera från nästa möte. Den 15 april kl.18,30 är det dags att skapa den framtid vi vill ha för vårt Föreningshus i Hoting. Då kommer verksamhetsplanen för resten av 2019 att skapas, uppger Anna Lena Jönsson.

Styrelsens ambition med det här mötet är att skapa förståelse hos deltagarna att det är nu upp till oss alla att skapa ett föreningshus fyllt med liv och aktiviteter. Kvällen kommer att präglas av idéstormande kring aktiviteter som man vill vara med och jobba för att de ska ske i vårt Föreninghus.

Vi ser gärna att ni kommer och rapporterar från det här mötet av flera anledningar, förra mötet samlade 150 personer och vi hoppas att vi når över 100 nu också, det är stort i en by som Hoting! Vi vill också visa vad som händer när byn går samman och jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Vi ser också vikten av att sprida positiva nyheter från de norra länsdelarna i Jämtland.

Det som kändes så mörkt i februari är nu på väg att bli något som enar byn och dess innevånare och hejaropen kommer spontant när jag möter kunder i butiken varje dag!

Varmt välkomna hälsar styrelsen i Hotings föreningshus ek förening genom Anna-Lena Jonsson.

affarsnyttnorr