Polisen från Robertsfors och Skellefteå hjälper tll i sökandet.

Polisen från Robertsfors och Skellefteå hjälper tll i sökandet.

Sökandet efter Lucas koncentreras vid Vattudalen

nyheter

2018-09-20 Nu kan man säga att sökandet efter Lucas Löfström koncentreras vid Vattudalen. Vissa fynd har gjorts som Polisen tror sig kan koppla till Lucas. Polis Jimmy Evans berättar vad som händer idag torsdag.

Polis Jimmy Evans uppger att sökandet efter Lucas Löfström har trappats ned. Men Polisen söker i samma omfattning.

tn_DSC00587

-Idag torsdag söker vi med hundar, dykare, helikopter och drönare. Däremot har Räddningstjänsten avslutat. Vi koncentrerar oss centralt vid Vattudalen, både på land och vatten. Det har gjorts vissa fynd som vi tror kan kopplas till Lucas och där intensifieras sökandet, uppger Evans.

OBS! Polisen vädjar fortfarande till alla som kan ha sett något som går att leda till Lucas försvinnande att höra av sig. Allmänhetens iakttagelse är av stor vikt.

Affärsnytt Norrs websida har blockerats under natten och förmiddagen på grund av överbelastning.  Webhotellet uppger att de graderat upp sidan men ändå är det problem med åtkomligheten. Sidan besöks i så stor omfattning att den har helt enkelt kollapsat under stora delar av dygnet. Men vi återkommer när något nytt finns att rapportera och sidan är tillgänglig.

 

affarsnyttnorr