Foto: Cathrine Blixth

Foto: Cathrine Blixth

Run of hope Strömsund-insamling till barncancerfonden

nyheter

2017-10-10 Under lördagen 7 oktober samlades strax över 150 personer på Rotnäset i Strömsund för att delta i kampen mot barncancer och samtidigt få lite motion på köpet.

Det var Anki Henriksson som var drivande i det här projektet och hon har fått mycket beröm för sitt fina initiativ. Ett lyckat evenemang som inbringade 10.100 kr. Pengar som går direkt till barncancerfonden.

tn_DSC_0085

Varje deltagare betalade 50 kr och man valde själv om man ville promenera eller springa 2.5 km eller längre. De som inte kunde delta men ändå ville bidra till insamlingen Swishade deltagaravgiften.

tn_DSC_0167

Tre tappra rökdykare i full mundering promenerade 5 km. Utrustningen väger cirka 30 kg.

Anki´s egna ord till deltagarna:

Ni är helt otroliga!
Ett stort tack till alla er som var med i insamlingen för barncancerfonden. Vi fick tillsammans ihop 10100kr. Vill man så kan man fortfarande swisha en gåva till 123-1471200 och skriv R133 i meddelandefältet. Swischen är öppen fram till den 22 oktober. Återigen ett STORT tack till var och en av er (dela gärna så att alla som var med har möjligheten att se)

Se fler bilder, klicka på länken http://affarsnyttnorr.se/galleri/run-hope-insamling-till-barncancerfonden-foto-cathrine-blixth/

affarsnyttnorr