post nord

Postnord ”lotteriet”

nyheter

2018-04-5 I slutet av december 2017 skickade en företagare i Strömsund ett antal fakturor med Postnord och efter drygt tre månader kom några fram till mottagaren. Inte undra på att gemene man börjat säga Postnord "lotteriet". En chansning om försändelserna kommer fram.

Strax före årsskiftet skickade företagaren i Strömsund ut ett antal fakturor till kunder inom Strömsunds kommun. Ingen betalning kom inom föreskriven betaldatum vilket ledde till att påminnelser skickades ut. Då konstaterades att ingen av de 12 utskicken hade nått till adressaten. Samtliga mottagare kontaktades och svaret var över lag att ingen faktura hade kommit fram.

Men så den 3 april 2018 dimper det ner brev hos två personer och då visar det sig att det är de efterlysta fakturorna som kommer. Drygt tre månader efter att breven skickats. En mottagare i Hammerdal och en i Strömsund.

Det här kommer vi givetvis att följa upp. Man kan ju undra, vem har ”legat” på dessa brev i tre månader och inte märkt av dem. Som sagt, det är som ett lotteri om posten kommer fram över huvud taget.

affarsnyttnorr