Foto: Pressbild, Polisen.

Foto: Pressbild, Polisen.

Polisen fortsätter hålla koll på bilisterna

nyheter

2019-06-29 Under onsdagen hade Polisen en rutinkontroll av trafikanter efter väg E45 runt Hammerdal. Både alkoholpåverkad bilist samt förare som överträdde hastigheten åkte fast.

På onsdag klockan 09:13 blir bilister bötfällda för hastighetsöverträdelse. Polispatrullen kontrollerade bilister efter väg E45 vid Fyrås och där bötfälldes en förare för hastighetsöverträdelse. En stund senare bötfälls ytterligare en bilist för hastighetsöverträdelse efter samma vägsträcka i Fagerdal.

Vid 10:39 stoppas en kvinnlig bilförare som misstänks bland annat för rattfylleri. En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Hammerdal och den kvinnliga föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Hon misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning. Hon rapporteras också för att ha framfört en bil som är avställd, har körförbud och dubbdäck.

Klockan 13:10  dyker en bilist upp vid Hallviken som körde 115 km/h på 90-väg. Här utfärdar Polisen en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelse.

Uppgifter gm Polisen.

affarsnyttnorr