Möte om nattvandring i Hammerdal 29 maj

nyheter

2019-05-24 Nyligen uppgav polis Jonny Jonsson i Strömsund att man vill satsa på nattvandrare på orten. I Strömsund finns snart en grupp färdigutbildade nattvandrare och nu står Hammerdal på tur. Ett samarbete mellan Kommunen och Polisen. Det ska tilläggas att föräldraansvaret kan man aldrig bortse från uppgav Jonsson vid ett tidigare reportage.

Vad händer på byn på kvällarna och hur kan jag engagera mig? Har du funderat runt det och är intresserad av våra ungdomars trygghet? Välkommen till en kvällsträff där vi diskuterar möjligheten att starta upp en nattvandringsgrupp i Hammerdal, uppmanar Strömsunds kommun och Polisen.

Polis Johnny Jonsson vill se flera poliser till glesbygd. Informerar om utbildning och vad det innebär att vara polis. Plats polisstationen.Jonny Jonsson polis i Strömsund framhåller föräldraansvarets betydelse.

Ungdomar – vårt gemensamma ansvar

Vad händer på byn på kvällarna? Hur kan jag hjälpa till? Vem träder in när något händer?

Kom på möte

Har du funderat runt någon av de här frågorna eller är du på något annat sätt intresserad av våra ungdomars trygghet, är du välkommen till en kvällsträff där vi diskuterar möjligheten att starta upp en nattvandringsgrupp.

  • Onsdagen 29 maj kl. 18.30 Ungdomsgården Höjdarn, Hammerdal

Vi får besök av Jonny Jonsson, polisen Strömsund och Nils-Ivar Odelberg, nattvandrare från Östersund.

 

affarsnyttnorr