Misshandel i Ulriksfors – Två av fyra släppta

nyheter

2017-11-18 I början av november misshandlades en yngling i Ulriksfors svårt med en kofot och erhöll svåra kroppsskador. Fyra personer greps och häktades men nu har två släppts.
 Ynglingen som är i 25-års åldern misshandlades svårt och snabbt kunde Polisen gripa fyra misstänkta personer efter att de lämnade platsen, Ulriksfors, i bil.  De fyra häktades på sannolika skäl misstänkta för brottet men nu har två av de misstänkta släppts på fri fot.

Det är tre män och en kvinna och de har suttit häktade för den grova misshandeln i Ulriksfors, men nu har två av de häktade, en man och kvinnan, släpps ur häktet, enligt uppgifter till SVT Nyheter Jämtland. De är dock fortfarande misstänkta för brott.

För de två misstänkta männen som hålls kvar i häktet har den ansvarige åklagaren Håkan Andersson begärt om en förlängning av häktningstiden innan han kan väcka åtal. Det kommer att hållas fler förhör och dessutom inväntas en del teknisk undersökning.

Östersunds tingsrätt bestämde på fredagen att den ena misstänkta mannen skall omhäktas. Den andre misstänkte mannens häktningsförhandlingar hålls på måndag. Senast den 30 november skall åtal vara väckt i målet.

affarsnyttnorr