Luciakandidaterna i Strömsund. ¨
Foto: Anders Andreé

Luciakandidaterna i Strömsund. ¨ Foto: Anders Andreé

Luciakandidaterna med vid Rotarys julmarknad

nyheter

2017-12-12 Lördagen den 2:a dec genomförde Strömsund ROTARY en Julmarknad i SAGA-biografens entré. Den var mycket välbesökt. Marknaden genomfördes med hjälp av Strömsunds luciakandidater och SPF Strömsund.

Tack vare många intresserade sponsorer var det mycket bra och uppskattade priser i de olika lotterierna.  Luciakandidaterna hjälpte till med de olika aktiviteterna. På det sättet fick besökarna möjlighet att träffa kandidaterna personligen för att sedan rösta fram Strömsunds Lucia.

Luciadagen kommer att börja tidigt på morgonen med luciabesök på äldreboenden och närvårdsavdelningen samt många företag.  Dagen avslutas i Ströms kyrka med Luciakröning som även kommer att innehålla en omväxlande musikunderhållning. Tilläggas kan att av årets luciakandidater är det fyra stycken som har ett stort motorintresse och kör egna EPA-traktorer.
Luciakandidaternas namn: Matilda Persson Elverum, Elin Svanberg, Saga-Li Ehnberg Ahola, Josefine Mikaelsson, Sanna Jonsson, Alexandra Åhlstedt, Wilma Tallqvist, Alexandra Olsén.

Strömsunds ROTARY genom Anders Andrée

affarsnyttnorr