Privat bild.

Privat bild.

Lucas – vart är du

nyheter

2018-12-14 Alla hoppas att Lucas Löfström som försvann från sitt hem i Strömsund för exakt tre månader sedan ska höra av sig. Förtvivlade föräldrar och övriga familjemedlemmar hoppas på ett livstecken.

Nu har Polisen inlett förundersökning om människorov. Det är tre månader sedan 19-årige Lucas försvann från sitt hem i Strömsund.

Nu bekräftar polisen att det har inletts en förundersökning om människorov efter att Lucas Löfström försvann från sitt hem i Strömsund för tre månader sedan. Någon måste veta något. Han väntade på att bli upphämtad av en person i bil vid sitt hem i Strömsund. Grannar pratade med honom och allt verkade som vanligt. Men under den här fredagskvällen är han som uppslukad av jorden.Vissa påstår att han fanns med vid en fest bland andra ungdomar på fredagkvällen och att en person mötte honom när han satt nere vid utegymmet vid Rotnäset på lördagmorgon. De sa hej till varandra, men enlig polisen är det inte styrkt.Polisen kommer nu att begära ut tömningar av master om teletrafik.

Flera hundra personer har deltagit i sökandet efter Lucas, Missing People har vid upprepade tillfällen organiserat sökandet.

Men nu har Polisen gjort en ny satsning med inriktning om människorov. Människorov är ett grovt brott med förundersökningssekretess.

Polisen vill fortfarande att de som har någon upplysning att komma med skall vända sig till Polisen. Din information kan vara vägledande till en lösning.

Någon måste veta något som inte kommit fram. Den person som eventuellt hämtade upp Lucas med bil borde höra av sig för att komma en bit på vägen. Hjälp familjen att hitta 19-årige Lucas.

 

 

affarsnyttnorr