Foto: Gerd Sjöberg Strömsunds kommun.

Foto: Gerd Sjöberg Strömsunds kommun.

Kommunens ”25 åringar” uppvaktades

nyheter

2017-12-14 I går onsdag blev ett antal "25-åringar" inbjudna av arbetsgivaren Strömsunds kommun för att ta emot en hedersam utmärkelse. Det skedde i samband med kommunfullmäktige-sammanträdet vid lunch på Hotell Nordica.

Strömsunds kommun är den största arbetsgivaren i kommunen, men ändå har man den fina traditionen kvar att uppmärksamma de anställda. Att ha arbetat 25 år för samma arbetsgivare är hedervärt och då är det också trevligt med en uppskattning.

Vid kommunfullmäktige-sammanträde på onsdag och i samband med en trerätters lunch blev följande personer uppvaktade av kommunfullmäktiges ordförande Ardis Lindman och kommundirektör Anneli Svensson.

Från vänster på bild: Märta Stierna, Marianne Ylander, Fredrik Orrell, Yvonne Mårtensson-Gustafsson, Patrik Gustafsson, Berit Nordqvist, Linda Hurtig, Ing-Marie Fjällberg, Birgitta Guldbrandsson, Eva Jonasson, Maud Eriksson, Ingrid Modin.

Saknas på bild: Marlene Hammar, Petra Blomberg, Eleonore Gidlund, Lena Ljung, Maud Ottosson

Medarbetarna får välja ett presentkort till ett värde av 5.376 kronor (12 procent av basbeloppet). Hans-Erik Jansson stod för underhållningen.

affarsnyttnorr