Privat bild.

Privat bild.

Hör av dig om du sett Lucas efter fredag 14 september

nyheter

2018-09-29 Missing People är åter tillbaka i Strömsund för att organisera sökandet efter Lucas Löfström som försvann den 14 september från sitt hem. Men du som sett Lucas efter denna dag, meddela Polisen 114 14 eller Missing People som inte tar något för givet och lägger inget åt sidan.

tn_DSC04416

Från Missing People: Fr v Sanna Hansson med sökhunden Wilma. Elin Lagerqvist, båda från Sundsvall. ”Knodde” Bergvall Östersund.

I helgen har sökandet efter Lucas Löfström åter tagits upp med ledning av Missing People. Nu på lördag förmiddag är ett 40-tal ute och söker. Fem privata båtar är ute och en hundförare. Sökandet sker på bred front, både i sjön, efter stränder och i skogen. Men givetvis vill alla få ett livstecken från Lucas. Därför går man ut med en mera riktad uppmaning till allmänheten.

Ni som sett Lucas efter fredag eftermiddag, kontakta polisen 114 14 eller Missing People, uppmanar Sara Hansson som är delansvarig i sökandet, som tillägger:

-Vi håller alla fönster öppna och vi jobbar på bred front och det finns också en efterlysning på Lucas.

Sökandet tar hårt på de närmaste anhöriga, vänner och bekanta. Föräldrar och bror deltar i sökandet och många frivilliga medmänniskor och nära kompisar.  Förtvivlan finner inga ord och man griper efter varje halmstrå. Och alla har den stora förhoppningen att Lucas skall komma tillbaka för saknaden och ovissheten är outhärdlig.

Du som vill delta i sökandet under lördag och söndag, infinn dig på Församlingshemmet. 

Text o Bild: Barbro Ericson

Privat bild på Lucas.

 

 

affarsnyttnorr