nalle

Hjälp samla pengar till de drabbade efter dödsolyckan

nyheter

2018-03-4 Inte nog med att två familjer har slagits i spillror efter dödsolyckan i närheten av Backe i måndags. De efterlevande, fyra små barn och en mamma, står också utan ekonomiska resurser. Nu har några backebor startat en insamling till de drabbade.

Henning Åhrén i Backe och några kompisar har startat en insamling till de drabbade efter dödsolyckan mellan Backe och Rudsjö i måndags. Nu står två små barn utan båda föräldrarna och en kvinna med två barn har mist maken och barnens pappan. Det rör sig om nyanlända backebor som flytt från sitt hemland och kom till Backe och fann sig till ro. Nu slogs tillvaron i spillror och saknar ekonomi för att klara framtiden.

Nu är det många som vill hjälpa dessa människor och Henning Åhrén säger att:   ”Vi gör det som förväntas av oss som medmänniskor”.

Bara efter två dagars insamling har det kommit in runt 50.000 kronor. Allt som samlas in går oavkortat till de drabbade.

Insamlingen sker via en speciell Facebooksida. De som inte har Facebook och ändå vill bidra till insamlingen kan istället lämna sin gåva på Fjällsjö Framtids kontor på Torgvägen 1A i Backe.

AN återkommer på måndag med ett bankgironummer om det finns.

affarsnyttnorr