Privat arkivbild. Engcons ägare Stig Engström i samspråk med Dan Ekholm production.

Privat arkivbild. Engcons ägare Stig Engström i samspråk med Dan Ekholm production.

Heja Strömsund – träffa oss 16 februari i Stockholm

nyheter

2018-02-6 Attraktiva jobb, trevliga boenden, bra samhällsservice, trygg uppväxtmiljö – och en fantastisk natur alldeles runt knuten. Det är Strömsunds kommun i ett nötskal! Är det inte dags att flytta hem? Det är lockande ord som skall spridas vid Hemvändarmässan i Stockholm.

Strömsunds kommun förbereder just nu en hemvändarmässa tillsammans med näringslivet, och vi sticker ut hakan rejält. Vi vill nämligen att du tar en allvarlig funderare på att flytta hem: Vi behöver alla gamla jämtar och Flatabor!

Engelen i Gamla stan
Hemvändarmässan håller vi den 16 februari klockan 16–20 på Engelen i Gamla Stan (Kornhamnstorg 59). Vi berättar om kommunen och våra expansiva företag, besökarna får erbjudande om konkreta jobb och illustrationer på bra boenden. Vi äter en härlig buffé tillsammans. För att skapa en extra jämtländsk touch spelar också Patriks Combo.

Hemvändare eller nyfiken på att flytta?
Har du rötter i Strömsund är du hjärtligt välkommen – även du som är nyfiken på vad vi kan erbjuda får gärna titta förbi! Vi behöver många olika sorters kompetens och ny arbetskraft till vår kommun. Vi ses!

Gör en intresseanmälan senast 14 februari
Vill du komma på Hemvändarmässan – gör en intresseanmälan senast 14 februari. Mejla namn, ålder, telefonnummer och vad du jobbar med till info@hejastromsund.se

affarsnyttnorr