Fr v Thomas och Tore Martinsson samt Max Elfström framför en blomstrande handel.

Fr v Thomas och Tore Martinsson samt Max Elfström framför en blomstrande handel.

Fullt Ös på Granngården

nyheter

2018-05-9 Vid ett besök på Granngården i Strömsund idag onsdag var det fullt Ös i handeln. Kunderna hade helt apropå fått försommarkänsla och nu skulle det handlas både blommor och jord. Och Tore, chefen själv, lyste i kapp med solen.

Nu på lördag är det Vårmarknad på Granngården och det skall vara den 30:e i ordningen. Med åren har den blivit allt större och mera spännande så folk har kommit i strid ström. Oavsett väder. Det har hänt att det varit snöblandat regn men ändå har folk lockats till platsen.

tn_ok chefTore Martinsson en av två delägare av Granngården har bråda dagar när försommarsolen började värma. Det var nästan stört omöjligt att få Tore att stoppa upp några sekunder för några foton. — Har inte tid —-

Det har alltså runnit mycket vatten under broarna sedan den första Vårmarknaden arrangerades. Men traditionen har stått sig och som sagt, marknaden har vuxit i både omfång och kvalitet. Här  finns närproducerade produkter från Knallestånd. Det är underhållning och en del varor som säljs till rabatterade priser för dagen. Och barnen har en hel del att sysselsätta sig med. Gå in på intilliggande annons och läs utförligt program för Granngårdens Vårmarknad.

Förändring genom tid

Mycket har förändrats över tid och År 2005 tog Marie Eriksson och Tore Martinsson över NNP Lantmanna som så småningom ändrades till Granngården. I fjol slutade Marie på Granngården på grund av hälsoskäl och i hennes ställe kom sonen Jokke in som delägare.

Max Elvström är anställd och ser till att kunderna får den hjälp de behöver.

Att servicen är god ser bland annat Max Elfström  till som är anställd på Granngården.

Granngårdens ägare och personal har vid två tillfällen tilldelats pris för bästa service och personal vid Guldälgengalan i Strömsund. Då är det kunderna som föreslår kandidater. Här är alltid fin service.

 

 

 

affarsnyttnorr