Magnus Löfström och Sara P Larsson söker sin son febrilt och hoppas på allmänhetens hjälp att sprida budskapet.

Magnus Löfström och Sara P Larsson söker sin son febrilt och hoppas på allmänhetens hjälp att sprida budskapet.

Familjens vädjan till sonen ”vad som än hänt eller vad det än beror på-kom hem Lucas”

nyheter

2018-09-19 Föräldrarna vänder sig nu desperat till hela världen i sökandet efter sin försvunne son, Lucas Löfström 19 år från Strömsund. Han försvann fredag 14 september och har inte setts till sedan dess. Enorma sökpådrag pågår men ännu inga spår efter Lucas. Familjen är förkrossad. -Vi håller på att bryta ihop totalt, säger pappan.

Lucas sågs senast i Strömsund fredag 14 september. Om någon sett honom hör av er till polisen på 114 14. Tips kan även lämnas anonymt.

Det viktigaste i nuläget är att få ett livstecken från Lucas. Familjen är förkrossad av oro.

Det värsta är om han inte ens ska bli funnen.

-Jag blir skräckslagen varje gång mobilen ringer i fall det blir ett negativt besked samtidigt kan det vara ett positivt besked. Det värsta är att han kanske inte ens blir funnen, säger pappan och tårar tränger fram.

Den äldre brodern klarar många gånger inte av att prata om händelsen, det blir för påtagligt.

-Det jobbigaste är att se Benjamin lida, säger pappan. Vi försöker hålla ihop, men det är svårt ibland att prata känslor. Hela familjen sliter ont. Vi håller på att bryta ihop totalt. Det här kan man inte ens önska sin värsta fiende, att detta ska hända, säger pappan.

Jag måste säga att jag blir så blir så otroligt berörd och tacksam av att se hur många som ställer upp och letar efter Lucas. De kommer från när och fjärran för att leta efter vår son.

Vi vädjar av hela vårt hjärta att du ska komma tillbaka.

Lucas3

Text: Cathrine Blixth

affarsnyttnorr