Fotot ägs av Interjakt.

Fotot ägs av Interjakt.

Dokumentärfilm med Jens Eriksson från Täxan

nyheter

2018-07-23 Interjakt Group Scandinavia satsar på dokumentärfilmer på Youtube. I en serie filmer får vi följa Jens Eriksson från Täxan. Jens är en inbiten jägare som har Williams syndrom.

Interjakt lanserar en jaktfilm med ny vinkel om jägare med Williams syndrom som är en genetisk sjukdom. Den leder ofta till vissa missbildningar av hjärtat och de stora blodkärlen samt en intellektuell funktionsnedsättning med en karaktäristisk och ojämn utvecklingsprofil.
I filmserien får vi följa Jens och hans familj, som berättar om hans uppväxt och hur jakten har speglat stora delar av hans liv. Men framför allt får vi följa Jens i hans jakt på att förverkliga sin största dröm. En jakt som bland annat tar honom till andra sidan Atlanten.
Jonas Ås, koncernchef för Interjakt, är stolt över att kunna göra jaktfilm med en ny vinkel:

– Resan med Jens har varit helt fantastisk, vi får verkligen följa en person som tack vare sin målmedvetenhet går emot alla odds. Jag är övertygad om att hans personlighet kommer att charma hela den svenska jägarkåren och passa både jägare som icke-jägare, säger han.
Serien om Jens och hans drömresa lanseras på Interjakt Channel på Youtube i höst och är en del i Interjakts satsning på film. Serien är ett samarbete mellan Interjakt och Beretta Clothes and Accessories. Produktionen är skapad av Freewater Pictures, känt från bland annat den populära serien PikeFight.
Serien kommer även att visas på bio i Järpen under Västgård Game Fair.

 
Om Interjakt
Interjakt Group Scandinavia, med säte i Årjäng, är en fackhandelskedja inom jakt och fiske med totalt 64 butiker i Sverige och Norge, från svenska Staffanstorp i söder till norska Vadsø i norr.
Företaget drivs av passionerade jägare och fiskare som har stor erfarenhet och vet vilken utrustning som krävs för att jakt och fiske ska bli lyckat.
Läs mer om Williams syndrom:
http://www.socialstyrelsen.se/ovanligadiagnoser/williamssyndrom

Jonas Ås,  koncernchef Interjakt Group Scandinavia

affarsnyttnorr