Foto: Privat.

Foto: Privat.

Bubbly Friday Workshop 

nyheter

2018-12-18 På fredag 21/12 (kl 16-20) på f d Tingshuset ges en workshop i afterwork-stil för kvinnor i Strömsund och runtom. 
Let Go – Let in! Meditation i rörelse, korta föreläsningspass och enkla övningar med fokus på självbild och sinnlighet, aktiva strategier för att minska stress och att må gott i ens nära relationer, även den till sig själv!
Bubbel – i den form man själv önskar tar man med sig – men mat och mingel ingår.
Bubbel
Let Go – Let In är Sara (Grönlund) och Ann-Sofie (Cardenas) som nyligt startat upp verksamhet tillsammans vid sidan av ordinarie jobb: workshops eller föreläsningar kring stresshantering ur ett brett och varierat perspektiv: med konkreta strategier hur man kan minska belastning i vardagen, främja en fin självbild, stärka eller skapa trygga kärleksrelationer och öka sinnlighet och närhet.
Målet för oss är att de som deltar inte bara ska må bra under stunden vi ses, utan att också få med sig lite ny (eller repeterad) kunskap kring hur vi kan vara en fin vän till oss själva och vår egen kropp, och ha lika fina relationer med andra.
Vi har nyligen haft en större workshop i Stockholm, vilket vi gör igen i januari. Planeringen är dock att också erbjuda 1-2 dagars workshop med samma tema i Strömsund under våren – där fördjupning i ämnet och möjlighet till enskilda inre reflektionsövningar kan ges.
Sara är auktoriserad socionom med vidareutbildning i bl a psykoterapi, sexologi, andrologi och parsexualitet. Arbetar som familjerådgivare i ordinarie jobb och haft enskild firma flertalet år. Ann-Sofie är licensierad barnyogainstruktör, Let-Go – instruktör (meditation i rörelse), licensierad andningsinstruktör och coach inom kampsport.
Ann-Sofie erbjuder också enskilda konsultationer/behandlingar i medveten andning – vardagsandning, och Sara ger separat också olika utbildningar, samtal, handledning, till personalgrupper eller enskilda, skriver Sara Grönlund till Affärsnytt Norr.
affarsnyttnorr