Marias bakglädje

306152_314219705319823_2012761018_n
Jag heter Maria och bor i Strömsund, Jämtland. Min passion för bakning har alltid funnits där nånstans i bakgrunden, men när jag blev gravid gick jag helt bananas med bakningen och bakade tills dagen innan jag åkte in på BB.
Att jobba med händerna är något jag älskar, jag brinner för både det söta bakverken och fotograferingen. När jag säger brinner för det, så menar jag verkligen BRINNER!
Läs Bloggen »

Carro´s corner

carro

Jag är en, för det mesta, pigg och glad, småtokig och impulsiv 30-plusare född i Blekinge, numera bosatt i Jämtland. För att fördriva min tid (om jag råkar ha någon över) läser jag…

Läs Bloggen »

På väg ned

Tua blogg

20-årig flicka som för tillfället bor i Brighton, England och pluggar engelska. Brinner för modehistoria, mat, vackra saker, språk och julen….

Läs Bloggen »

Enligt Erika

13588723_10153730352300963_1464177687_o

Erika här, uppvuxen i Strömsund men bor numera i Sundsvall. Här skriver jag om vardagen, dans, mat (alla älskar väl det?) och helt enkelt om passioner och visioner.

Läs Bloggen »

Alkemisten

Cissi1

Bor tillsammans med min lilla familj som består av mig, min sambo och min lilla son. Jag är impulsiv, skrattar ofta och för högt, ser positivt på livet och när jag inte bakar eller lagar mat eller pysslar…

Läs Bloggen »

Polyfamiljen

Poly

När jag kom på att jag var bisexuell

Att jag skulle vara bisexuell är väl egentligen aldrig något jag funderat över, jag hade fru och barn och det var liksom “rätt”, det var så det skulle vara. Och eftersom hela min släkt dessutom är kristna så fanns liksom heller inga alternativ under min uppväxt, ingen stack ut, man levde man och kvinna, skilde sig gjorde man inte heller, allt skulle vara enligt de skrivna reglerna.

Läs Bloggen »

Grevinnan

AC skoter

Jag är en stridis… Kämpar för våra handikappade och gamla i första hand. Avskyr s k i t s n a c k!!

Läs Bloggen »

Heja Ravi

ravi

Här kan du läsa om livet på Hotell Raivi, numera flyktingboende i Hoting. Varje vecka presenteras en ny profil med namn och bild och lite om den personens bakgrund och upplevelser i Hoting.

Läs Bloggen »