"Peoples choice". Vinnare Helge Stener.

"Peoples choice". Vinnare Helge Stener.

Bilträff i Hoting-Snygga ekipage i strålande väder.

nyheter

2018-09-3 Cirka 300 besökare och cirka 150 fordon befann sig på det årliga evenemanget, Hoting old car meeting, på Hotings camping under lördagen 25 augusti. Bra väder, trevligt och gemytligt tyckte besökare och arrangörer. Även bakluckeloppis och knallar deltog och det var Hotings camping som ansvarade för dessa inslag. Arrangören Bil och mc-klubben Mosquitos, sålde hamburgare, korv, kaffe, fikabröd och kolbullar till hungriga besökare. Godisregn för barnen, lotteri, auktion samt spontan cruising efter träffen var övriga inslag.

I vanlig ordning delades olika priser ut som Peoples choice, Barnfind, Longdistance, Bästa epa, Bästa mc, Stylade bil samt Vandringspriset ”Dagny”. En lyckad dag tyckte alla inblandade och klubben vill rikta ett stort tack till alla företagare, besökare och övriga som på något sätt deltagit för att genomföra denna träff. Planeringen för nästa års träff har redan påbörjats, så håll utkik.

-Jag kan tycka att man drar ihop fler föreningar som jobbar för bygden och visar på vilken kraft och engagemang det finns för att se till att det händer saker här, säger Carina, ägare till Hotings camping.

Text: Carina 

Foto: Privat

Se fler bilder, klicka på länken.

affarsnyttnorr